Πριν τη φλεβίτιδα υπάρχει ένα αίσθημα βαρύτητας στα πόδια, που είναι ιδιαίτερα έντονο τα βράδια. Τα πόδια πρήζονται και αυτό προκαλεί δυσφορία. Οι διαδικασίες αυτές είναι συνέπεια παθολογικών αλλαγών στο κυκλοφορικό σύστημα, που προκαλούνται από την ηλικία ή από ορισμένες ασθένειες. Ως αποτέλεσμα, το αίμα σταδιακά πήζει και τα φλεβικά τοιχώματα γίνονται πιο ευάλωτα και φθείρονται.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη κιρσών, όπως η ανθυγιεινή διατροφή, ο καθιστικός τρόπος ζωής, τα άβολα ρούχα και παπούτσια. Κατά συνέπεια, η κυκλοφορία του αίματος δεν γίνεται κανονικά, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε θρόμβους αίματος που μπορεί να φράξουν τις φλέβες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πλάκες αίματος μπορεί να είναι θανατηφόρες, επειδή μπορούν να αφαιρεθούν μόνο χειρουργικά. Ως εκ τούτου, τα προληπτικά μέτρα ενάντια στη φλεβίτιδα είναι ο σωστός τρόπος για να διατηρήσετε όχι μόνο την ομορφιά σας, αλλά και την υγεία σας.

Σήμερα, η αντιμετώπιση του ιστού των φλεβών στα πόδια σας έγινε ευκολότερη χάρη στην ειδική κρέμα Varikosette.

Σύνθεση της κρέμας

Αγοράζοντας το φυτικό προϊόν Varikosette επιλέγετε έναν εξαιρετικό τρόπο για να αποτρέψετε την εμφάνιση φλεβών. Η κρέμα έχει μακροχρόνια δράση.

Το Varikosette αποτελείται από συστατικά που ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και των ιστών. Η τοπική κυκλοφορία του αίματος επιστρέφει στα φυσιολογικά επίπεδα, η ροή του αίματος βελτιώνεται σε όλο το σώμα. Κλινικές μελέτες δείχνουν θετικές αλλαγές σε ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση λόγω της τακτικής χρήσης αυτής της φυτικής κρέμας.

Λόγω της φυσικής του σύνθεσης, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα φάρμακα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα φάρμακα για τη φλεβίτιδα.

Η σύνθεσή του βασίζεται αποκλειστικά σε φυσικά συστατικά!

  • Εκχύλισμα από τζίνγκο μπιλόμπα και φύλλα από αμαμελίδα. Αυτό το σύμπλοκο συμβάλλει στη φυσική στένωση των φλεβών και στοχεύει στην αντίσταση των φλεβών.
  • Το φλαβονοειδές (τροξερουτίνη) χρησιμοποιείται στη θεραπεία των φλεβικών σχηματισμών. Ενισχύει τα αγγειακά τοιχώματα και αποκαθιστά τη δομή του δέρματος, ανακουφίζει από το πρήξιμο και αποκαθιστά τα τοιχώματα των φλεβών.
  • Ηλιέλαιο και καλαμποκέλαιο – θρέφει και μαλακώνει το δέρμα.
  • Το εκχύλισμα σπόρου αγριοκαστανιάς έχει αναγεννητικό αποτέλεσμα, βοηθάει να επουλωθούν οι μώλωπες και τα τραύματα. Διώχνουν την ένταση από τα πόδια, ενεργοποιεί την δράση άλλων φαρμάκων.
  • Η μενθόλη – χαλαρώνει τα άκρα, δίνει μια ευχάριστη δροσερή αίσθηση και η ουρία – επηρεάζει θετικά τη διαδικασία μεταφοράς των θρεπτικών ουσιών.

Πώς να εφαρμόσετε την κρέμα Varikosette

Η φαρμακευτική αγορά προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων για τα πόδια σας. Αλλά, δυστυχώς, μπορεί να βρείτε συχνά απομιμήσεις. Είναι ακριβά, οπότε η αγορά τέτοιων προϊόντων από αμφιλεγόμενους πωλητές είναι απλά σπατάλη χρημάτων. Να προσέχετε!

Υπάρχουν πολλά θετικά σχόλια σχετικά με το Varikosette. Το προϊόν έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές για τις εντυπωσιακές ιδιότητες των φυτικών συστατικών του, τις φαρμακευτικές του ιδιότητες και την ευχάριστη οσμή του. Είναι εύκολο στη χρήση: κάντε ελαφρύ μασάζ από κάτω προς τα πάνω στις περιοχές του δέρματος που έχουν πρόβλημα. Θυμηθείτε ότι το δέρμα στα πόδια σας πρέπει να είναι στεγνό και καθαρό. Το προϊόν απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, δεν έχει κολλώδη υφή και δεν σας κάνει να νιώθετε άβολα. Μπορείτε να βάλετε τα ρούχα σας αμέσως μετά την εφαρμογή, χωρίς να ανησυχείτε μήπως τα λερώσετε. Είναι ένα από τα πιο πρακτικά χαρακτηριστικά της κρέμας.

Αν έχετε έντονα συμπτώματα πόνου, μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα στην πληγείσα περιοχή έως και 3 φορές την ημέρα. Θα νιώσετε βελτίωση πολύ σύντομα, και οι ιστοί θα φύγουν μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Θεραπεία για τα πόδια σας

Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται κυρίως για την αισθητική πλευρά του θέματος. Αυτό ισχύει κυρίως για τις γυναίκες, οι οποίες σταματούν να φορούν σορτς εξαιτίας της φλεβίτιδας.

Σε αυτή την περίπτωση, απλά πρέπει να παραγγείλετε το Varikosette. Πραγματικά θα σας σώσει, επειδή μόλις μετά από δυο εφαρμογές το δέρμα αποκτά έναν υγιή τόνο και οι ιστοί των φλεβών είναι πολύ λιγότερο εμφανείς. Σύμφωνα με σχόλια, η κρέμα επίσης βελτιώνει την εμφάνιση των ατελειών του δέρματος, όπως είναι οι ερεθισμοί, τα εξανθήματα και την εμφάνιση κυτταρίτιδας.

Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από μερικές ημέρες λόγω της διέγερσης της ροής του αίματος και της διάλυσης των θρόμβων. Θα αισθανθείτε ανακουφισμένος από το βάρος στα πόδια σας και το δέρμα σας θα γίνει σφριγηλό.

Μπορείτε να παραγγείλετε το Varikosette σε πολλές χώρες του κόσμου, επειδή αυτή η κρέμα είναι πολύ δημοφιλής λόγω των ιδιοτήτων της. Πρόσφατα, οι άνθρωποι στην Ελλάδα άρχισαν επίσης να ενδιαφέρονται περισσότερο για την συγκεκριμένη κρέμα.