Δεν είναι όλοι προικισμένοι από τη γέννησή τους με ένα όμορφο σχήμα μύτης. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν σε όλη τους τη ζωή επειδή η μύτη τους είναι υπερβολικά μεγάλη, γαμψή ή με περίεργο σχήμα. Μέχρι πρόσφατα, ο μόνος τρόπος για να αλλάξει μια τέτοια κατάσταση ήταν η ρινοπλαστική.

Πριν ξαπλώσετε όμως στο κρεβάτι του χειρουργείου, έπρεπε να:

 • Υποβάλετε άπειρες αναλύσεις που να επιβεβαιώνουν ότι η χειρουργική επέμβαση θα ολοκληρωθεί χωρίς επιπλοκές
 • Κάνετε πολλές επί πληρωμή συνεδρίες με έναν γιατρό
 • Πάρετε άδεια από τη δουλειά σας για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς, ακόμη κι ένας έμπειρος γιατρός δεν μπορεί να δώσει 100% εγγύηση ότι δεν θα προκύψουν επιπλοκές κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης. Έτσι, ενώ γίνεται η χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί η καμπύλη και να αλλάξει το σχήμα της μύτης, θα προκύψει έντονη ρινορραγία που θα είναι δύσκολο να σταματήσει. Το εσωτερικό τοίχωμα της μύτης θα αντικατασταθεί, θα εμφανιστεί βρασμός αίματος, θα γίνει διάτρηση του εσωτερικού τοιχώματος της μύτης, θα προκληθεί κάταγμα στο ρινικό οστό κλπ.

Θαυματουργός νάρθηκας από Orthogel

Για να αλλάξετε εντελώς την εμφάνισή σας και να βελτιώσετε το σχήμα της μύτης σας, δεν χρειάζεται πια να μπείτε στο χειρουργείο, καθώς τώρα υπάρχει μια μοναδική συσκευή που δημιουργήθηκε από orthogel – το Rhino Correct.

Είναι ένα μοναδικό σύστημα που περιλαμβάνει έναν αρκετά μαλακό, εύκαμπτο νάρθηκα που βάζετε στη μύτη σας. Το υλικό έχει υποαλλεργικές ιδιότητες, που του επιτρέπουν να χρησιμοποιείται ακόμα και από άτομα με αυξημένη ευαισθησία στα συνθετικά υλικά.

Ο νάρθηκας:

 • Ζυγίζει 15 γρ.
 • Έχει εύκαμπτο, ανθεκτικό σκελετό.
 • Θυμίζει ιατρικό νάρθηκα.

Τέλεια μύτη χωρίς χειρουργική επέμβαση – είναι το αποτέλεσμα που μπορείτε να επιτύχετε σε μερικούς μήνες φορώντας το Rhino-Correct

Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να συμβουλευτείτε κάποιον γιατρό. Φυσικά, είναι σημαντικό να τηρείτε τις οδηγίες για τη χρήση του νάρθηκα, ο οποίος σας επιτρέπει να επιτύχετε θαυμάσια αποτελέσματα φορώντας τον στο σπίτι σας. Το σύστημα που κατασκευάζεται από ελαστικό orthogel αλλάζει το σχήμα του χόνδρου της μύτης: την άκρη της μύτης, τα οστά της μύτης κλπ.

Φορώντας το νάρθηκα καθημερινά για αρκετές ώρες, ήδη σε 30 ημέρες τα οστά και ο χόνδρος θα αρχίσουν να παίρνουν την κατεύθυνση που πρέπει και η μύτη σας θα γίνει ελκυστική με ένα καλύτερο, αλλαγμένο σχήμα. Με βάση τους ισχυρισμούς των εμπειρογνωμόνων που δημιούργησαν την ορθοδόμηση, σε ένα μήνα η αλλαγή του χόνδρου φτάνει στα 2 χιλιοστά. Με άλλα λόγια, σύμφωνα με τα σχόλια, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να φανεί μετά από μια χρονική περίοδο μεταξύ ενός και αρκετών μηνών.

Απαλλαχτείτε την καμπύλη της μύτης σας εύκολα, χωρίς χειρουργική επέμβαση!

Μπορείτε μόνος σας να διορθώσετε το σχήμα μιας μύτης με μικρή ή άσχημη καμπύλη. Η συσκευή που σας βοηθά να πετύχετε το όνειρό σας χωρίς εγχείρηση σας χαρίζει μια τέλεια όμορφη μύτη. Αυτό δεν είναι πια όνειρο, αλλά πραγματικότητα.

Ο νάρθηκας είναι εξοπλισμένος με μαλακά μαξιλαράκια από τζελ. Με άλλα λόγια, όταν στέκεστε μπροστά στον καθρέπτη, θα πρέπει να υπάρχει κάποια δύναμη που να κάνει τις απαραίτητες διεργασίες, έτσι ώστε το μελλοντικό σχήμα της μύτης σας να αντιστοιχεί με αυτό που βλέπετε στην αντανάκλασή σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είτε άντρες, είτε γυναίκες μπορούν να παραγγείλουν, να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή, χωρίς κανένα περιορισμό. Η ασφαλής χρήση του νάρθηκα δεν προϋποθέτει καμία ειδική διαδικασία. Η συσκευή κατασκευάζεται από μαλακό ορθοπεδικό πλαστικό, το οποίο πρέπει να πλένεται καθημερινά με σαπούνι και ζεστό νερό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να φοράτε τη συσκευή για αρκετές ώρες κάθε μέρα, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κάνετε:

 • Τις δουλειές του σπιτιού
 • Γυμναστική
 • Να φροντίζετε τα παιδιά σας.

Πλεονεκτήματα από τη χρήση του συστήματος Rhino-Correct

Πρώτα απ’ όλα, δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε κανενός είδους εγχείρηση, οι συνέπειες της οποίας θα μπορούσαν να αποδειχτούν τραγικές. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα σε επισκέψεις γιατρών, να υποβάλετε αναλύσεις ή να συμπληρώσετε πάμπολλες ιατρικές εξετάσεις.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να μείνετε στο νοσοκομείο για πολλές μέρες, να ρισκάρετε την υγεία σας ή να ανησυχείτε για πιθανές επιπλοκές. Ο νάρθηκας μπορεί να διορθώσει ανωμαλίες στο ρινικό οστό μέσα σε μόνο λίγους μήνες.

Το σύστημα:

 • Είναι ασφαλές στη χρήση του
 • Δεν προκαλεί οποιαδήποτε δυσάρεστη αίσθηση
 • Κοστίζει φθηνά
 • Χρησιμοποιείται χωρίς τη συμβουλή γιατρού.

Ο ρινικός νάρθηκας Rhino-Correct γίνεται όλο και πιο δημοφιλής σε όλες τις χώρες του κόσμου. Τώρα πια αρχίζει και γίνεται διάσημος και στην Ελλάδα.

Τα χαρακτηριστικά και οι περιορισμοί του συστήματος διόρθωσης του σχήματος της μύτης

Ένας ασθενής που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει νάρθηκα πρέπει να καταλάβει ότι κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί στη μύτη, όπως ένα κάταγμα, ένας τραυματισμός από ατύχημα ή από κάποια ανεπιτυχή χειρουργική επέμβαση είναι απαγορευτικοί για τη χρήση αυτής της συσκευής. Αν φτερνιστείτε ή βήξετε και η συσκευή μετακινηθεί, πρέπει να τη ρυθμίσετε αμέσως. Διαφορετικά, θα επηρεάσει με λάθος τρόπο το σχήμα της μύτης, κάτι που δεν το θέλουμε. Εκτός από αυτά, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στη χρήση του υπερσύγχρονου συστήματος Rhino-Correct στο σπίτι!

Να θυμάστε ότι οι πλαστικοί χειρουργοί πάντα ενδιαφέρονται να βγάλουν έξτρα εισόδημα. Έτσι, πάντα θα προσπαθούν να σας πείσουν να καταφύγετε σε ρινοπλαστικές, χωρίς να σας προειδοποιούν για τις πιθανές τραγικές συνέπειες.

Η συσκευή Rhino Correct δεν έχει αντενδείξεις και δεν στοιχίζει ακριβά. Είναι ο τέλειος τρόπος να διορθώσετε το ατελές σχήμα της μύτης σας που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε άσχημα για την εμφάνισή σας, σε λίγους μόνο μήνες.