Η ποιότητα των καυσίμων στον σύγχρονο κόσμο έχει σπουδαίο και σημαντικό ρόλο. Ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή, τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν ένα ποιοτικό προϊόν που να επιτρέπει σε όλα τα συστήματά του να λειτουργούν σωστά. Ένα σύγχρονο προϊόν – το MagnuFuel – όχι μόνο θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα των καυσίμων που χρησιμοποιείτε, αλλά θα εξοικονομήσει επίσης το 15-20%.

MagnuFuel: τι είναι;

Το MagnuFuel είναι μια συσκευή που σας επιτρέπει να εξοικονομείτε καύσιμα (βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης) κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του μηχανήματος. Βοηθά στη διατήρηση του καυσίμου σε άριστη κατάσταση, προστατεύοντάς το από τις αρνητικές επιπτώσεις των αλλαγών θερμοκρασίας και υγρασίας. Είναι γνωστό ότι οι υδρογονάνθρακες που συνθέτουν τη βενζίνη αντιδρούν χημικά λόγω της επίδρασής τους, με αποτέλεσμα να διασπώνται στα συστατικά τους στοιχεία – αυτό μειώνει σημαντικά την ποιότητα του καυσίμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εγκαταστήσετε το MagnuFuel. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προστατεύσετε τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης καυσίμου από φθορές.

Η εφαρμογή του επιτρέπει:

 • Σημαντική αύξηση στην ισχύ του κινητήρα
 • Μείωση της υπερφόρτωσης κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του κινητήρα
 • Βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης
 • Επιτάχυνση του χρόνου εκκίνησης του αυτοκινήτου

Επομένως, όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το αυτοκίνητό τους πρέπει να αγοράσουν το MagnuFuel.

Πώς εξοικονομείτε χρήματα με τη συσκευή MagnuFuel;

Τα μόρια του καυσίμου αρχίζουν να κινούνται σταδιακά, μόλις πάρει μπροστά το αυτοκίνητο. Περνώντας μέσα από το σύστημα MagnuFuel, τα μόρια λαμβάνουν επιπλέον οξυγόνο και λόγω ενός μαγνήτη που αποτελείται από δύο στοιχεία, δημιουργούνται πρόσθετα μόρια (διαχωρίζοντας τους “θρόμβους καυσίμου” που σχηματίζονται από την επίδραση της θερμοκρασίας). Τα σχόλια των ατόμων που έχουν ήδη εγκαταστήσει το σύστημα στο αυτοκίνητό τους, λένε ότι εξοικονομούν – τουλάχιστον το 10-15% της δεξαμενής καυσίμου.

Χαρακτηριστικά και Ιδιότητες του MagnuFuel

Ως αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης των καυσίμων και των υψηλών ή χαμηλών θερμοκρασιών, το καύσιμο δεν κάνει πλήρη καύση, γεγονός που με τη σειρά του οδηγεί σε αύξηση της κατανάλωσης και σε άλλες αρνητικές επιπτώσεις. Το MagnuFuel επιδρά άμεσα στους σχηματιζόμενους “θρόμβους”, πράγμα που συμβάλλει στην πληρέστερη και ποιοτικότερη κατανάλωση του καυσίμου. Η συσκευή δεν επηρεάζει κανένα άλλο μέρος του συστήματος των καυσίμων του αυτοκινήτου. Τα πάντα συνεχίζουν να εκτελούν τις απαραίτητες λειτουργίες κανονικά.

Όπως έδειξαν πολλές μελέτες, με τη χρήση του MagnuFuel μπορούμε να επιτύχουμε τα ακόλουθα αναμφίβολα θετικά αποτελέσματα (εκτός από την άμεση οικονομία καυσίμου):

 • Αύξηση στη δύναμη του κινητήρα κατά 5-7 άλογα κατά μέσο όρο, ανεξάρτητα από το μοντέλο του αυτοκινήτου
 • Μείωση στην εκπομπή βλαβερών αναθυμιάσεων (δηλαδή διοξείδιο του άνθρακα και βενζόλιο) στην ατμόσφαιρα κατά περίπου το ένα τέταρτο

Όλες αυτές σας επιτρέπουν να έχετε ένα καλύτερης ποιότητας μίγμα καυσίμων και να επιτύχετε τέλεια καύση. Επίσης, η ζωή του αυτοκινήτου επιμηκύνεται, αφού αποφεύγετε την επισκευή των κηρίων, του καταλύτη και άλλων μερών του τροφοδοτικού συστήματος, εξοικονομώντας χρήματα για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Κύρια πλεονεκτήματα του MagnuFuel

Η εγκατάσταση του συστήματος MagnuFuel στο αυτοκίνητο σας επιτρέπει να αποκτήσετε πολλά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα τα εξής:

 • Απουσία πρόσθετης ρύπανσης του περιβάλλοντος
 • Η σύνδεση της συσκευής στο σύστημα καυσίμου δεν διαρκεί περισσότερο από 5-10 λεπτά (δεν απαιτούνται ειδικές ικανότητες)
 • Ο κινητήρας αρχίζει να λειτουργεί πιο σταθερά.

Επίσης, μειώνεται το κόστος του καυσίμου – μέσα σε 1-2 μήνες κάνετε απόσβεση σε όλα τα έξοδα αγοράς του συστήματος MagnuFuel. Σύμφωνα με υπολογισμούς, τα στοιχεία εξοικονόμησης καυσίμου είναι τα εξής: σε μια συνηθισμένη δαπάνη 10 λίτρων, με το σύστημα MagnoFuel καταναλώνετε μόνο 7 λίτρα.

Σε ποιες μηχανές μπορεί να χρησιμοποιηθεί το MagnuFuel

Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε όχημα, το οποίο χρησιμοποιεί καύσιμο που βασίζεται σε υδρογονάνθρακες. Ειδικότερα, το MagnuFuel λειτουργεί εξαιρετικά σε:

 • Σκούτερ και μοτοποδήλατα
 • Μηχανάκια
 • Αυτοκίνητα
 • Φορτηγά
 • Λεωφορεία

Καλές ενδείξεις απόδοσης της συσκευής είχαμε και σε σκάφη (βάρκες και υδροκίνητα) αυτό επιβεβαιώνεται από μαρτυρίες ανθρώπων από τις παραθαλλάσιες περιοχές της Ελλάδας.

Μπορείτε να παραγγείλετε το MagnuFuel, το σύστημα εξοικονόμησης καυσίμων, μέσω διαδικτύου, στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Πράγματι, είναι δημοφιλές σε πολλές χώρες, διότι τα θέματα οικολογίας και οικονομίας είναι πολύ σημαντικά σε όλο τον κόσμο.