Η λεύκανση των δοντιών σε μια κλινική είναι μια δαπανηρή διαδικασία, την οποία δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να κάνουν. Σε γενικές γραμμές, το φυσικό χρώμα του ανθρώπινου σμάλτου είναι κοντά στο κίτρινο (τα φυσικά λευκά, αστραφτερά δόντια είναι ένα σπάνιο δώρο). Είναι εύκολο τώρα να ξεπεράσετε τα κόμπλεξ που μπορεί να προκύψουν εξαιτίας ενός αντιαισθητικού χαμόγελου και να κάνετε το πρώτο βήμα για να γίνετε ελκυστικοί και επιτυχημένοι: μπορείτε να παραγγείλετε το καινοτόμο εργαλείο Ionic White και να ξεχάσετε για πάντα το πρόβλημα των κίτρινων δοντιών! Η χρήση της τεχνολογίας LED της συσκευής βοηθά τα λευκαντικά συστατικά του τζελ (που περιλαμβάνεται στη συσκευασία) να ενεργήσουν αποτελεσματικά. Η συσκευή είναι απολύτως ακίνδυνη: η ακτινοβολία LED είναι η πλησιέστερη στη φυσική απόχρωση των δοντιών.

Αρχή δράσης του Ionic White

Το Ionic White χρησιμοποιεί μπλε φως LED ψυχρού τύπου. Το φως εκπέμπεται μέσω διόδων ημιαγωγών και δεν εκπέμπει θερμότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη λεύκανση μέσω ιόντων.

Η λεύκανση με τη βοήθεια αυτής της μεθόδου δεν εμπεριέχει κινδύνους: εξαιτίας της απουσίας θερμότητας, δεν προκαλεί βλάβη στη στοματική κοιλότητα ή στο ανθρώπινο σώμα. Η ιονίζουσα ακτινοβολία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τα ίδια τα δόντια όσο και για τα ευαίσθητα ούλα.

Πλεονεκτήματα του Ionic White

Το μπλε φως LED έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες, καθαρίζει αποτελεσματικά, έχει την ικανότητα να δρα πάνω σε μικρά σωματίδια, ενεργοποιώντας τα ιόντα αργύρου τα οποία βρίσκονται μέσα στο τζελ και αυξάνοντας την επίδρασή τους στη λεύκανση των δοντιών. Το μπλε φως LED σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν προβλήματα στα δόντια, όπως το σκούρο χρώμα, τα στίγματα και η φθορά των δοντιών.

Μέχρι σήμερα, η ενεργοποίηση ιόντων δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για τη λεύκανση του σμάλτου. Αμέσως μετά την εμφάνιση του Ionic White, το προϊόν κατοχυρώθηκε επίσημα στην παγκόσμια αγορά με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως μια εφεύρεση με νέα τεχνολογία που αποδείχθηκε εξαιρετικά αποτελεσματική και ταυτόχρονα ασφαλής για την υγεία. Η διαδικασία λεύκανσης με Ionic White δεν απαιτεί πολύ χρόνο, προκαθορισμένες συνθήκες ή οδοντιατρικά εργαλεία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας σε αυτή τη διαδικασία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι.

Λεύκανση δοντιών στην κλινική έναντι λεύκανσης με Ionic White

Άνθρωποι με προηγούμενη εμπειρία λεύκανσης των δοντιών, έχοντας δοκιμάσει το Ionic White περισσότερο από μία φορά, δεν μπορούν να βρουν καμία διαφορά στο αποτέλεσμα: η μόνη διαφορά βρίσκεται στην τιμή. Μια στατιστική έρευνα έδειξε ότι το 89% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η τεχνολογία Ionic White είναι η πιο ασφαλής από όλες τις μεθόδους λεύκανσης των δοντιών στο σπίτι, ενώ το 84% συνιστά αυτή τη μέθοδο θεραπείας και δηλώνει ότι θα το χρησιμοποιήσει και πάλι στο μέλλον, εάν παραστεί ανάγκη. Τα θετικά σχόλια από πελάτες σε όλο τον κόσμο δείχνουν την επιτυχία της μεθόδου. Πρόσφατα, το Ionic White έγινε αντικείμενο μεγάλου ενδιαφέροντος και στην Ελλάδα.

Περιεχόμενα του συστήματος ιόντων του Ionic White

Κατά την αγορά του, το πρωτοποριακό σύστημα λεύκανσης σμάλτου έχει τα ακόλουθα περιεχόμενα:

  • Συσσωρευτές
  • Συσκευή φωτισμού
  • Σπρέι λεύκανσης 30 ml
  • Σπρέι ενεργοποίησης λεύκανσης 15 ml
  • 3 σωληνάρια τζελ ενεργοποίησης και 3 σωληνάρια τζελ ενεργοποίησης
  • Δισκάκι για το τζελ
  • Οδηγό χρήσης

Τρόπος χρήσης

Εάν κάποτε ήσασταν περήφανοι για το αστραφτερό χαμόγελό σας, αλλά η λευκότητα του σμάλτου χάθηκε πια εξαιτίας ορισμένων παραγόντων, δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε! Τώρα μπορείτε να γίνετε και πάλι γοητευτικοί χάρη στο αποτελεσματικό και απολύτως ακίνδυνο Ionic White! Αυτή η εφεύρεση μπορεί να αλλάξει γρήγορα το χρώμα των δοντιών σας -από κίτρινο ή γκρι σε αστραφτερό λευκό. Αρκεί να αγοράσετε τη συσκευή από τον επίσημο ιστότοπο και να αφιερώσετε μόνο 20 λεπτά στο σπίτι σας.

Πραγματικά, αν ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης του Ionic White, θα επιτύχετε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα ακόμη και χωρίς να επισκεφθείτε κάποια οδοντιατρική κλινική. Εφαρμόστε το τζελ ενεργοποίησης, το οποίο βρίσκεται στα σωληνάρια (ή στο δισκάκι της συσκευής) πάνω σε καθαρά δόντια. Στρέψτε το μπλε φως LED της συσκευής προς τα δόντια σας και κρατήστε το στη θέση αυτή για δύο έως δέκα λεπτά χωρίς διακοπή. Σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα: τα δόντια σας θα γίνουν πιο λευκά κατά μερικές αποχρώσεις (το αποτέλεσμα εξαρτάται από τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του ατόμου). Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την κατάσταση των δοντιών και τον τύπο του σμάλτου. Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά διαστήματα, αν χρειαστεί. Εάν καπνίζετε, πίνετε καφέ ή δυνατό τσάι κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Ionic White θα σας βοηθήσει να κρατάτε πάντα τα δόντια σας σε άριστη κατάσταση: το χαμόγελό σας θα είναι εκθαμβωτικό, ανεξάρτητα από τις κακές συνήθειες που μπορεί να έχετε.