Τι είναι το Green Coffee;

Το Green Coffee είναι ένα προϊόν, που περιέχει άψητους κόκκους καφέ (που δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία). Μια ομάδα ειδικών διεξήγαγαν κλινικές μελέτες και δοκιμές και κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι ο πράσινος καφές έχει ευεργετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα, ενώ η τακτική του χρήση βοηθά στη μείωση του περιττού βάρους.

Τότε, πώς το Green Coffee μας βοηθά να καταπολεμήσουμε τα περιττά κιλά, πώς δηλαδή επιδρά στο λίπος; Σύμφωνα με τους ιατρικούς επιστήμονες, η συσσώρευση του υποδόριου λίπους στο σώμα συνδέεται άμεσα με το ποσοστό της αφομοίωσης των υδατανθράκων. Οι κόκκοι του πράσινου καφέ περιέχουν χλωρογενικό οξύ, το οποίο επιβραδύνει τη διαδικασία της απορρόφησης των υδατανθράκων, που λαμβάνουμε με το φαγητό, μέσω της πεπτικής οδού. Η απορρόφηση της γλυκόζης από το στομάχι στη ροή του αίματος επιβραδύνεται επίσης. Συνεπώς, το λίπος δεν αποθηκεύεται. Επιπλέον, έχει αποδειχτεί από τους διαιτολόγους, ότι σε περίπτωση που το φαγητό δεν περιέχει αρκετό λίπος, το χλωρογενικό οξύ διαλύει το προηγουμένως υποδόριο λίπος.

Επιπλέον, η παρουσία της καφεΐνης στο Green Coffee συμβάλλει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, οδηγώντας σταδιακά σε απώλεια βάρους. Να γιατί λοιπόν, αν αυτός καφές πίνεται μετά από ένα πλούσιο γεύμα, θα σας βοηθήσει να μειώσετε το αποθηκευμένο λίπος, που περιέχεται στο φαγητό. Συνεπώς, ενόσω πίνετε ένα φλιτζάνι Green Coffee μετά το γεύμα, θα χάνετε το περιττό βάρος. Επιπλέον, σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών, ο πράσινος καφές έχει ευχάριστη γεύση και άρωμα.

Ωστόσο, το Green Coffee δεν μπορεί να αποκληθεί ως «θαυματουργή θεραπεία», καθώς μπορεί να προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα, μόνο όταν συνδυάζεται με μια ισορροπημένη διατροφή και εξάσκηση.

Πώς το χλωρογενικό οξύ επηρεάζει τη διάλυση του λίπους;

Όπως φαίνεται στην ανάλυση της χημικής του σύνθεσης, το Green Coffee περιέχει περίπου 7% χλωρογενικό οξύ. Σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, αυτή ακριβώς είναι η ουσία, που συμβάλλει στη γρηγορότερη καύση του υποδόριου λίπους, μετατρέποντάς το σε ενέργεια. Η κατάλληλη ένταση της σωματικής δραστηριότητας θα επιταχύνει ακόμα περισσότερο αυτή τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τους ιατρικούς επιστήμονες, η καθημερινή λήψη του ροφήματος χωρίς άλλα συμπληρώματα αδυνατίσματος μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια 2-3 κιλών το μήνα. Επιπλέον, όπως επιβεβαιώθηκε από Αμερικανούς ερευνητές, η κατανάλωση του ροφήματος Green Coffee από κόκκους πράσινου καφέ μείωσε σημαντικά την απορρόφηση της ζάχαρης στο πεπτικό σύστημα, κάτι που επίσης έχει ως αποτέλεσμα των απώλεια βάρους, δηλαδή στην καύση του λίπους.

Σε αναλογία με το πράσινο τσάι, το οποίο περιέχει περισσότερα ωφέλιμα στοιχεία, σε σχέση με το θερμικά επεξεργασμένο μαύρο τσάι, το Green Coffee επίσης περιέχει περισσότερα ωφέλιμα συστατικά, που ενισχύουν το μεταβολισμό, σε σχέση με το μαύρο καφέ. Επιπλέον, το χλωρογενικό οξύ, που περιέχεται στο Green Coffee, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο όχι μόνο συμβάλλει στην απώλεια βάρους, αλλά επίσης έχει θετική επίδραση στο σώμα ως σύνολο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το χλωρογενικό οξύ περιέχεται επίσης στα ακόλουθα:

  • μύρτιλλα
  • τσάι
  • δαμάσκηνα
  • ροδάκινα
  • ηλιόσποροι
  • πράσινο μπαμπού και άλλα προϊόντα

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός, ότι ούτε η καφεΐνη, ούτε το χλωρογενικό οξύ έχουν θετική επίδραση στο μεταβολισμό, αν λαμβάνονται χωριστά. Όμως, όταν συνδυάζονται είναι πολύ αποτελεσματικά.

Το αποτέλεσμα της έρευνας για το Green Coffee δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο καιρό. Η κατανάλωση του ροφήματος από πράσινο καφέ επιδρά θετικά σε όλο το σώμα και την υγεία. Για να τεκμηριώσουν αυτά τα γεγονότα, οι επιστήμονες ανέφεραν τα αποτελέσματα εκατοντάδων παρόμοιων πειραμάτων, που αποκάλυψαν, ότι παρατηρήθηκε σημαντική μείωση του υποδόριου λίπους, σε υγιή άτομα, που κατανάλωναν Green Coffee για μεγάλο χρονικό διάστημα (δηλαδή λάμβαναν χλωρογενικό οξύ μαζί με καφεΐνη).

Το 2012, Ινδοί επιστήμονες διεξήγαν ένα πείραμα με τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών, των οποίων το βάρος υπερέβαινε το κανονικό κατά 16 κιλά. Έπιναν 350ml Green Coffee για 6 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σχεδόν κάθε εθελοντής έχασε περίπου 2-3 κιλά. Την ίδια στιγμή, η απώλεια βάρους οφειλόταν στη μείωση του υποδόριου λίπους, σε αντίθεση με τη μυϊκή μάζα. Το αποτέλεσμα του πειράματος έδειξε, ότι δεν αναφέρθηκαν προβλήματα υγείας από κανέναν από τους συμμετέχοντες.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι το αποτέλεσμα αυτό παρατηρήθηκε σε απολύτως υγιή άτομα, που συμμετείχαν στο πείραμα. Πρέπει να αναφερθεί, ότι ένας εθελοντής με εξασθενημένη κατάσταση υγείας, βίωσε μια σημαντική πτώση στην πίεση του αίματος.

Ειδικοί διεξήγαν ακόμα μία κλινική έρευνα, η οποία έδειξε, ότι 2 γραμμάρια χλωρογενικού οξέως αυξάνουν το επίπεδο της ομοκυστεΐνης σε άτομα και των δύο φύλων. Αυτό αποτελεί ένδειξη της βελτίωσης της απόδοσης του καρδιαγγειακού συστήματος. Όμως, ο αντίκτυπος του Green Coffee στην καρδιακή λειτουργία δεν έχει μελετηθεί ακόμα πλήρως. Συνεπώς, πριν τη λήψη του ροφήματος, τα άτομα, που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, θα πρέπει να συμβουλευτούν πρώτα το γιατρό τους.

Οι καταναλωτές φυτικών προϊόντων αγοράζουν ολοένα και περισσότερο το Green Coffee για να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά, καθώς δεν επιθυμούν να δηλητηριάζουν τον οργανισμό τους με ακριβά χημικά προϊόντα. Επίσης, αυτό μπορεί να θεωρηθεί καλή αρχή για όσους θέλουν να απαλλαγούν από τα επιπλέον κιλά, αλλά δεν θέλουν να ακολουθούν κάποια αυστηρή δίαιτα ή να τρώτε μόνο υγιεινές τροφές.

Γιατί ο κανονικός μαύρος καφές δεν έχει παρόμοια δράση;

Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά στη διαφορά μεταξύ του ψημένου καφέ (μαύρος καφές) και του Green Coffee (πράσινος καφές). Ο φρέσκος καφές, όπως κι άλλα φρέσκα προϊόντα, περιέχει ένα μεγάλο αριθμό ωφέλιμων συστατικών (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μεταλλικά στοιχεία, κλπ.) Ωστόσο, ως αποτέλεσμα του ψησίματος (της θερμικής επεξεργασίας), οι κόκκοι χάνουν τις ιδιότητές τους.

Κατά το ψήσιμο των ωμών κόκκων, η καφεΐνη, που περιέχετε σε αυτούς και συμβάλλει στη βελτίωση του μεταβολισμού, ουσιαστικά παραμένει αναλλοίωτη και περιέχεται στο μαύρο καφέ. Αντίθετα, το χλωρογενικό οξύ, που βοηθά στην καταπολέμηση του υποδόριου λίπους, κατά τη διάρκεια του ψησίματος διασπάται σε μικρότερα στοιχεία. Έτσι λοιπόν, ο μαύρος καφέ στερείται του συνδυασμού των 2 στοιχείων, που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους.

Η χρήση του Green Coffee θα βοηθήσει να μειωθεί το βάρος του σώματος και στην ευεξία του.

Ωφέλιμες ιδιότητες του ροφήματος:

  • ενισχυμένη καύση του υποδόριου λίπους
  • παρεμπόδιση της αποθήκευσης νέου λίπους
  • ενίσχυση του μεταβολισμού
  • επιβράδυνση της απορρόφησης της γλυκόζης στο αίμα

Σύμφωνα με τα άτομα, που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το Green Coffee, το ρόφημα αναζωογονεί και θρέφει το σώμα, παρόλο που το ίδιο το ρόφημα περιέχει ελάχιστες θερμίδες. Η καφεΐνη προσφέρει τονωτική δράση, ανεβάζοντας έτσι τη διάθεση.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν, ότι το Green Coffee συμπληρώνει ιδανικά ειδικές δίαιτες και υγιεινή διατροφή. Βοηθά στη μείωση του σωματικού βάρους και διατηρεί την καλή φυσική κατάσταση.

Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, ότι ο μαύρος καφές βοηθά στη διατήρηση μιας καλής σιλουέτας και βοηθά στην πρόληψη κατά των περιττών κιλών. Όμως, το Green Coffee διαθέτει εξαιρετικά πλεονεκτήματα σε αυτό το πεδίο. Επιπλέον, το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται τουλάχιστον 3 φορές γρηγορότερα, σε σχέση με τη χρήση του μαύρου καφέ. Το υγιεινό αυτό ρόφημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς επιπτώσεις, αν καταναλώνεται με μετριοπάθεια. Οι γιατροί συνιστούν να μην υπερβαίνετε την κατανάλωση περισσότερων από 3 φλιτζανιών την ημέρα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Green Coffee;

Το Green Coffee πωλείται σε μορφή φρέσκων και ωμών κόκκου φυσικού πράσινου καφέ, για την παρασκευή ειδικών ροφημάτων. Το προϊόν είναι απολύτως φυσικό και δεν περιέχει χημικά πρόσθετα. Μπορείτε να παραγγείλετε το ποιοτικό Green Coffee, που περιέχει κόκκους, οι οποίοι μεγαλώνουν σε περιοχές της Αφρικής, της Ασίας και της Νότιας Αμερικής. Η πατρίδα του ροφήματος είναι η επαρχία Κάφα της Αιθιοπίας. Το όνομα του προϊόντος οφείλεται στο χρώμα των κόκκων, οι οποίοι δεν έχουν υποστεί καμιά θερμική επεξεργασία και πωλούνται στην αρχική τους μορφή. Η γεύση του Green Coffee είναι λίγο διαφορετική από τη γεύση του μαύρου καφέ, αλλά είναι το ίδιο ευχάριστη. Την ίδια στιγμή, η τακτική λήψη του ροφήματος συμβάλλει στη μείωση του περιττού βάρους και καθαρίζει το σώμα από τοξίνες και απόβλητα. Το ρόφημα κερδίζει συνεχώς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Το προϊόν είναι πλέον διαθέσιμο και αγαπητό και στην Ελλάδα.