Η επιδερμίδα του προσώπου πρέπει να καθαρίζεται τακτικά από την υπερβολική συσσώρευση σμήγματος, τα λεγόμενα μαύρα στίγματα. Κι αυτό όχι μόνο για να φαίνεται όμορφο το πρόσωπο. Το επιπλέον σμήγμα φράζει τους πόρους, εμποδίζει το δέρμα να αναπνέει κανονικά και, τελικά, μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή και να καταλήξει σε μια πιο σοβαρή μορφή, την ακμή.

Για να το αποφύγουμε αυτό, είναι απαραίτητο να αφαιρούμε τα μαύρα στίγματα εγκαίρως – τα σμηγματογόνα «καπάκια» που σχηματίζονται στους πόρους του δέρματος. Η πρωτοποριακή φόρμουλα που έλαβε εξαιρετικά σχόλια από τους καταναλωτές βοηθά να λύσουμε αυτό το πρόβλημα με πολύ καλά αποτελέσματα.

Το μυστικό της επιτυχίας

Η αποτελεσματικότητα της Black Mask βασίζεται στον άνθρακα. Έχει αποδειχθεί ότι αυτό το απλό στοιχείο καθαρίζει το δέρμα γρήγορα και αποτελεσματικά. Η μάσκα απομακρύνει το σμήγμα, τα υπολείμματα των καλλυντικών, τη σκόνη και τους ρύπους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στενεύει η διάμετρος των πόρων. Πολλά άλλα προϊόντα ανοίγουν τους πόρους κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, κάτι το οποίο μεταβάλλει τη δομή του δέρματος. Λόγω της καινοτομίας της φόρμουλας της κρέμας, η Black Mask όχι μόνο καθαρίζει το δέρμα, αλλά και το λειαίνει.

Συστατικά

Η μάσκα περιλαμβάνει φυσικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι ευεργετικά για τη θρέψη και την ανανέωση του δέρματος. Τα φυσικά συστατικά της μάσκας ενεργούν απαλά στο δέρμα, αφαιρώντας την κερατινοποιημένη επιδερμίδα και τις ακαθαρσίες. Η διαδικασία αυτή κάνει το δέρμα λαμπερό και καθαρό, χωρίς σημάδια ερυθρότητας ή ερεθισμού.

Αν έχετε λιπαρό ή προβληματικό δέρμα, το προϊόν αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε σημαντικά την κατάστασή του, γιατί τα στοιχεία που προκαλούν τη φλεγμονή έχουν αφαιρεθεί. Το αποτέλεσμα είναι αισθητό ήδη από την πρώτη εφαρμογή.

Χωρίς παρενέργειες

Μιας και η μάσκα χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά,
δεν προκαλεί παρενέργειες και είναι απόλυτα υποαλλεργική. Έχει μικρό και βολικό μέγεθος, ώστε να είναι εύχρηστη σε κάθε ταξίδι, για παράδειγμα στην Ελλάδα.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με αισθητικούς, η Black Mask είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που κάνει το δέρμα πιο καθαρό και πιο υγιές. Η υφή της μεμβράνης της μάσκας καθιστά τη διαδικασία γρήγορη και εύκολη. Τα πλεονεκτήματα της μάσκας είναι:

  • πρόληψη της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος λόγω της ελαφράς ξήρανσης του δέρματος
  • εξάλειψη της ερυθρότητας
  • καθαρισμός του δέρματος από τοξικές ουσίες
  • στένεμα των πόρων
  • αντισηπτικά, αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά αποτελέσματα
  • εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού, παρόμοια με αυτά μιας απαλής απολέπισης

Οδηγίες

Λοιπόν, σας ενδιαφέρει και αποφασίσατε να παραγγείλετε τη μάσκα προσώπου. Να θυμάστε όμως, ότι για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυστηρά τις συστάσεις του παρασκευαστή.

Πριν χρησιμοποιήσετε τη μάσκα, συνιστάται να κάνετε καθαρισμό στο πρόσωπό σας με ατμό. Για να το κάνετε αυτό, βάλτε μια ζεστή πετσέτα (περίπου 45 ° C) πάνω στο πρόσωπό σας και αφήστε την για πέντε έως δέκα λεπτά.

Προχωρήστε στο επόμενο βήμα – σάουνα προσώπου. Προσθέστε σε ένα μπολ λίγο ζεστό νερό, χαμομήλι, άγριο κατηφέ ή θαλασσινό αλάτι και σκύψτε πάνω από τον ατμό για μερικά λεπτά. Κατόπιν, πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό.

Επόμενο βήμα – απλώστε ένα απαλό προϊόν απολέπισης στο πρόσωπό σας. Μόλις το αφαιρέσετε, απλώστε με μια βούρτσα τη μάσκα στο πρόσωπό σας, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Μετά από είκοσι λεπτά, όταν έχει στεεγνώσει η μάσκα, αφαιρέστε την τραβώντας τη μεμβράνη που έχει σχηματιστεί.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείτε τη μάσκα σε τακτική βάση. Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές και σε διαφορετική συχνότητα: μία ή περισσότερες εφαρμογές κάθε εβδομάδα.