Για την πλειονότητα των γυναικών το κρεμασμένο στήθος μπορεί να είναι πραγματική τραγωδία. Γι’ αυτό, οι γυναίκες πάντα προσπαθούσαν να βρουν μια μέθοδο για να κάνουν το στήθος τους πιο ανθεκτικό και ελκυστικό. Φυσικά, μπορείς να πας στον πλαστικό, που θα κάνει το στήθος σου όπως πριν και καλύτερο μάλιστα, αφότου πληρώσεις ένα καλό ποσό. Όμως δεν είναι όλες έτοιμες να το κάνουν αυτό, ειδικά αν λάβεις υπόψη το γεγονός, ότι η τιμή είναι αρκετά υψηλή.

Το BigBust ήρθε για να σε σώσει. Η κρέμα αυτή χρησιμοποιείται για ανόρθωση και αύξηση του στήθους. Μπορεί να βοηθήσει κάθε γυναίκα να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να νιώθει σέξι. Το βασικό πλεονέκτημα της κρέμας είναι, ότι αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική έναντι στην πλαστική επέμβαση. Επιπλέον, η κρέμα είναι απολύτως ασφαλής και διαθέτει πιστοποίηση από τον ΠΟΥ.

Τι κάνει το στήθος να «κρεμάσει»;

Το κρεμασμένο στήθος μπορεί να οφείλεται σε αρκετούς λόγους:

 1. Απώλεια της ελαστικότητας λόγω ηλικίας
 2. Ορμονικές αλλαγές, που προκαλούν ατροφία των μαστικών αδένων
 3. Το μεγάλο στήθος χαλαρώνει και πέφτει λόγω της δικής του βαρύτητας
 4. Αύξηση του στήθους λόγω εγκυμοσύνης και θηλασμού

Η εξαφάνιση των επιπτώσεων αυτών των παραγόντων είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση. Να γιατί πολλές γυναίκες τα παρατάνε και προσπαθούν να διορθώσουν το σχήμα του στήθους τους, χρησιμοποιώντας ειδικά σουτιέν. Αλλά αυτή η λύση είναι καθαρά μια οφθαλμαπάτη, καθώς μόλις γδυθείς μπροστά στον αγαπημένο σου, το στήθος σου γίνεται μεγάλο πρόβλημα και δεν νιώθεις άνετα πλέον. Γι’ αυτό, ενδείκνυται η χρήση διάφορων προϊόντων, που μπορούν να βοηθήσουν το στήθος να επανακτήσει τη χαμένη του ομορφιά και σχήμα.

Ποια συστατικά κάνουν το BigBust την ιδανική εναλλακτική έναντι στην πλαστική, για διόρθωση των μαστών;

Όλα τα συστατικά, που περιέχονται στην κρέμα, είναι οργανικά και κάθε ένα από αυτά διαθέτει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες. Το BigBust διαθέτει 3 βασικά συστατικά:

 1. Εκχύλισμα Pueraria Mirifica
 2. Deoxymiroestrol
 3. Έλαιο τριαντάφυλλου

Το Pueraria Mirifica είναι ένα ιατρικό φυτό, το
οποίο επιδρά ευεργετικά στο άτονο δέρμα. Η ρίζα του φυτού διαθέτει τις παρακάτω δράσεις:

 • ενυδάτωση
 • θρέψη
 • τόνωση
 • προστασία

Το συστατικό deoxymiroestrol της κρέμας είναι υπεύθυνο για την αύξηση του στήθους. Το συστατικό προκαλεί τη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης, αναδομώντας και μεγαλώνοντας τους μαστικούς αδένες.

Το εκχύλισμα τριαντάφυλλου διαθέτει ένα υπέροχο και γλυκό άρωμα, αλλά και μια σειρά πολύτιμων και μοναδικών ιδιοτήτων. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι το έλαιο τριαντάφυλλου:

 • αφαιρεί τις ραγάδες της εγκυμοσύνης και προλαμβάνει την εμφάνιση καινούριων
 • κάνει το στήθος πιο ανθεκτικό και ελαστικό
 • είναι φυσικό αντιοξειδωτικό

Τι αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί, όταν το BigBust χρησιμοποιείται τακτικά;

Η κρέμα αύξησης στήθους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση πολλών προβλημάτων σε οποιαδήποτε ηλικία. Αλλά για να κάνεις το στήθος σου να δείχνει ξανά ελκυστικό, να αποκτήσει το χαμένο του σχήμα και να γίνει πιο ελαστικό, η κρέμα πρέπει να χρησιμοποιείται σε τακτική βάση.

Η κρέμα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά διάφορα προβλήματα, που σας ταλαιπωρούν. Βοηθά να μεγαλώσεις το στήθος σου. Αν βάζεις την κρέμα καθημερινά στο στήθος, θα το δεις να μεγαλώνει αρκετά νούμερα μετά από 15 μέρες μόνο! Η κρέμα είναι επίσης αποτελεσματική για την αντιμετώπιση του κρεμασμένου στήθους μετά την εγκυμοσύνη. Αν χρησιμοποιείς το BigBust, το πρόβλημα θα είναι παρελθόν μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της κρέμας οφείλονται στα φυσικά συστατικά της:

 • αύξηση των μαστικών αδένων
 • ανόρθωση
 • ενυδάτωση της επιδερμίδας του ντεκολτέ
 • ελκυστικό στρογγυλό σχήμα, χάρη στη διορθωτική και ανορθωτική δράση της κρέμας
 • τέρμα στο κρεμασμένο στήθος
 • επιβράδυνση της γήρανσης των μαστών
 • ασφαλής χρήση
 • το 95% των γυναικών επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος

Πώς να χρησιμοποιήσεις το BigBust για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα

Για να μη δεις το στήθος σου να παίρνει την κατηφόρα, πρέπει να του παρέχεις τακτικά την απαραίτητη φροντίδα, πχ. σε καθημερινή βάση. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από 15 ημέρες συστηματικής χρήσης της κρέμας. Ωστόσο, για να διατηρήσεις το αποτέλεσμα της ανόρθωσης, η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται σωστά:

 1. Καθάρισε την περιοχή του ντεκολτέ.
 2. Άπλωσε την κρέμα στο ένα σου στήθος με κινήσεις μασάζ από τα κάτω προς τα πάνω. Αρχικά, πρέπει να κάνεις μασάζ στην εξωτερική πλευρά του στήθους και μετά στην εσωτερική. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 5-10 λεπτά, έως ότου απορροφηθεί η κρέμα.
 3. Επανέλαβε στο άλλο στήθος.
 4. Τέλος, κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις από το κάτω μέρος προς το πάνω, χρησιμοποιώντας τις παλάμες σου.

Για να επιτύχεις μεγαλύτερο αποτέλεσμα, επανέλαβε τη διαδικασία αρκετές φορές. Αύξησε το χρόνο της διαδικασίας στα 20-25 λεπτά. Θα πρέπει να το κάνεις αυτό δύο φορές την ημέρα, πρωί και απόγευμα.

Η χρήση του BigBust είναι εύκολη και δίνει γρήγορα αποτελέσματα, όπως ελκυστικό σχήμα, αύξηση κατά 1-3 νούμερα, όμορφη, νεανική και απαλή επιδερμίδα του στήθους.