Ανυπομονείς να μάθεις πώς θα είναι το πρώτο σου φιλί;

Να μερικά πράγματα, που μπορείς να περιμένεις από το πρώτο σου φιλί.

  • Θα Είναι Λίγο Παράξενο

Κανείς δεν είναι τέλειος στο φιλί την πρώτη φορά, που το δοκιμάζει. Μην ανησυχείς ωστόσο. Το ταίρι σου θα είναι το ίδιο νευρικό, ακόμα και αν δεν είναι το πρώτο του φιλί. Και αν αρέσετε ο ένας στον άλλο, αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλιού δεν θα έχει σημασία – θα μοιραστείτε πολλά περισσότερα φιλιά στο μέλλον.

  • Δεν Χρειάζεσαι Τόσο Γλώσσα Όσο Νομίζεις

Τα χείλη μπορούν να κάνουν πολλά και μόνα τους. ουσιαστικά, από τα τόσα είδη φιλιού εκεί έξω, μερικά από τα καλύτερα δεν χρησιμοποιούν καθόλου γλώσσα. Καλύτερα να δοκιμάσεις κάποιο από αυτό πρώτα και να κρατήσεις τη γλώσσα σου για όταν θα έχεις μεγαλύτερη εμπειρία στα φιλιά.

  • Θα Είναι Συντομότερο Από Ότι Νομίζεις

Τα φιλιά δεν κρατάνε για πάντα, όπως συμβαίνει στις ταινίες. Στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να σταματήσεις για να πάρεις ανάσα. Το φιλί δεν είναι μαραθώνιος. Είναι μια χαρά αν το πρώτο σου φιλί είναι σύντομο και γλυκό, για να θέλουν πάλι.

  • Θα Πανικοβληθείς Γι’ Αυτό Που Κάνεις – Αλλά Μη

Αν έρθουν αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σου, απλά διώξε τις. Καθάρισε το μυαλό σου και πήγαινε με το ρεύμα. Τα φιλιά δεν είναι σχολική εργασία, γι’ αυτό μην το πολυσκέφτεσαι! Τα καλύτερα φιλιά έρχονται από την καρδιά και όχι από το μυαλό.