Όλες θέλουμε αψεγάδιαστο δέρμα, αλλά καμιά δεν έχει από πίσω της μια ομάδα ειδικών για να το επιτύχει. Δοκίμασε αυτά τα απλά και φθηνά τρικ στην άνεση του σπιτιού σου:

  • Πάρε ένα κατάλληλο συμπλήρωμα. Ένα προϊόν για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια με βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αμινοξέα θα σας βοηθήσει. Τα προϊόντα για το δέρμα δουλεύουν εξωτερικά, αλλά η λήψη ενός συμπληρώματος με ψευδάργυρο, χαλκό και μαγγάνιο κάνουν αλλαγές από μέσα, για να σας χαρίσουν το λαμπερό δέρμα που επιθυμείτε.
  • Πιες πράσινους χυμούς. Τα μεταλλικά στοιχεία, η χλωροφύλλη και τα αντιοξειδωτικά, που περιέχουν οι πράσινοι χυμοί, είναι εξαιρετικά συστατικά για το δέρμα.
  • Κάνε απολέπιση και ξηρό καθαρισμό. Αύξησε την κυκλοφορία του αίματος κι απαλλάξου από το νεκρό δέρμα με απολέπιση και ξηρό καθαρισμό. Κάντο για δύο λεπτά πριν να κάνεις ντους. Θα δεις διαφορά στην ποιότητα του δέρματος μέσα σε μόλις λίγες μέρες.
  • Τρώγε περισσότερα αβοκάντο. Τα αβοκάντο περιέχουν υγιή λιπαρά και φυτικά θρεπτικά στοιχεία, για να διατηρήσουν το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.
  • Κάνε φυσικές μάσκες. Πάρε το άλλο μισό του αβοκάντο, που έφαγες, και κάνε μια μάσκα με αυτό, ώστε να απολαύσεις το λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα σου. Ανακάτεψε το λιωμένο αβοκάντο με 1 κουταλιά μέλι και 2 κουταλιές καυτό νερό. Μετά, άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπο για 10 λεπτά. Το δέρμα σου θα σε ευχαριστεί.
  • Για σνακ φάε ένα αγγούρι. Δεν μπορείς να λάμπεις αν δεν είσαι ενυδατωμένη. Τα αγγούρια θα σε βοηθήσουν να έχεις καλή ενυδάτωση, ενώ έχουν πολύ λίγες θερμίδες. Μπορείς να τα προσθέσεις στον πράσινο χυμό σου ή στο smoothie σου!