Είτε είστε με τον σύντροφό σας εδώ και λίγους μήνες ή εδώ και πολλά χρόνια, κάθε ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει έμπνευση στο σεξ κάποια στιγμή. Φτιάξαμε μια λίστα με κάποιες από τις πιο δοκιμασμένες και πραγματικές μεθόδους για να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο πικάντικη, άσχετα από τη φάση που βρίσκεται η σχέση σας.

Κάντε διαγωνισμό στάσης

Σίγουρα υπάρχουν πάμπολλα βιβλία και περιοδικά τα οποία μπορείτε να δείτε για να πάρετε έμπνευση, αλλά εμείς προτείνουμε να σκεφτείτε ό,τι περίεργη και τρελή θέση μπορείτε να φανταστείτε μόνος σας. Παίξτε με αυτή την ιδέα και δώστε στον εαυτό σας δέκα λεπτά για να επινοήσετε κάτι το οποίο θεωρείτε ότι θα σας κάνει να νιώσετε καλά και μετά δοκιμάστε το.

Βγάλτε έξω τη βιντεοκάμερα

Εντάξει, ο φωτισμός μπορεί να μην είναι ο καλύτερος και δεν υπάρχει μακιγιέρ για να σας καλύψει τις ατέλειες και να τονίσει τα δυνατά σημεία στο σώμα σας, αλλά το να αιχμαλωτίσετε τις σέξι στιγμές σας σε φιλμ μπορεί να είναι διασκεδαστικό – και πολύ ερεθιστικό. Και μόνο που ξέρετε ότι η κάμερα είναι εκεί, θα σας κάνει να νιώθετε πιο διεγερμένοι.

Κάντε παράνομη σχέση … με το αγόρι σας

Ιδανικά, μπορεί να μην είχατε ποτέ παράνομη σχέση, αλλά προφανώς έχετε δει αρκετές ταινίες για να ξέρετε πώς λειτουργεί το όλο πράγμα. Σέξι ηλεκτρονικά μηνύματα, πονηρά ραβασάκια, κρυφές συναντήσεις και σχεδόν ανύπαρκτα εσώρουχα είναι κάτι το αναμενόμενο όπου υπάρχει παράνομη σχέση. Υπάρχει κάτι πολύ ερεθιστικό όταν κάνεις παράνομο σεξ με κάποιον με τον οποίο δεν θα έπρεπε.

Κάντε σεξ. Πολύ.

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή είναι απλά να κάνεις περισσότερο σεξ. Αν είσαι παντρεμένος κι έχεις ένα κάρο υποχρεώσεις, δεσμεύσου να κάνεις σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Αν είσαι με τον σύντροφό σου μικρότερο χρονικό διάστημα αλλά νιώθεις ότι θα έπρεπε η σεξουαλική σας ζωή να είναι πιο πικάντικη, βάλε στόχο να κάνεις σεξ μέρα παρά μέρα, ή ακόμα και κάθε μέρα για ένα μήνα και δες πώς θα πάει.