Τα ειδικά συστατικά του τζελ έχουν επιλεγεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να διαγράφετε από το μυαλό σας την ανάγκη για ακριβές επεμβάσεις για μεγέθυνση του πέους, επώδυνες ενέσεις ή άλλες αμφίβολες μεθόδους. Μετά τη χρήση του Titan Gel, το πέος μεγαλώνει σε μήκος και περίμετρο, κάτι που επιτυγχάνεται χωρίς κίνδυνο για την υγεία και χωρίς εξωφρενικά ακριβά χειρουργεία. Το τζελ έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό δεν θα υπάρχουν πια ανατομικά ελαττώματα, που θα καταστρέψουν τη σεξουαλική σας ζωή, ενώ το ταίρι σας θα ενθουσιαστεί από τις αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες.

Πώς δρα το Titan Gel:

 • Μεγαλώνει το πέος κατά 3 πόντους σε μήκος, μέσα σε 2 εβδομάδες χρήσης, κατά 5 πόντους, μέσα σε 1 μήνα χρήσης.
 • Βελτιώνει την ποιότητα του οργασμού και την ευαισθησία.
 • Παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα.
 • Παρατείνει τις στύσεις.
 • Πρόληψη της ανικανότητας.

Πρόσθετα οφέλη του Titan Gel

Το τζελ αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και δεν περιέχει τεχνητή ορμόνη τεστοστερόνη, που μπορεί να γίνει επιβλαβής για την ανδρική υγεία. Δεν περιέχει χημικά συστατικά. Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες ή επιπλοκές. Το τζελ είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και 100% αποτελεσματικό.

Σύνθεση του Titan Gel

 1. Περουβιανή μάκα – θεραπεύει την ανικανότητα και την υπογονιμότητα, αποκαθιστά τις στύσεις, αυξάνει την ευαισθησία.
 2. Γαϊδουράγκαθο – φυσική πηγή τεστοστερόνης, αποκαθιστά την ορμονική ισορροπία, βελτιώνει τη δύναμη και την ευαισθησία της στύσης, ενισχύει τη σεξουαλική ισχύ.
 3. Εκχύλισμα λειχήνας – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, που συμβάλλει στην αύξηση του μήκους και της περιμέτρου του πέους.
 4. Επιμήδιο – θεραπεύει τη στυτική δυσλειτουργία, αυξάνει τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης, βελτιώνει την ποιότητα του οργασμού, διεγείρει.
 5. Υδροδιαλυτή πρωτεΐνη – συστατικό, που πολλαπλασιάζει τη δράση όλων των συστατικών του τζελ. Ενισχύει την αύξηση του πέους σε μήκος και περίμετρο, κάνει εντονότερες τις αισθήσεις απόλαυσης.

Μέθοδος εφαρμογής του Titan Gel

Χρησιμοποιήστε 1 φορά την ημέρα. Για να επιταχύνετε την αύξηση του πέους σε μήκος και περίμετρο, πρέπει να το βάζετε 2 φορές την ημέρα.

Είναι σημαντικό να πλυθείτε πριν τη χρήση του τζελ. Πρέπει να απλώνετε μια ποσότητα τζελ σε όλο το μήκος του πέους, κατά προτίμηση όταν είναι σε στύση. Απλώστε το τζελ, κάνοντας κινήσεις μασάζ από τη βάση προς το κεφάλι του πέους, τυλίγοντας τα δάχτυλά σας γύρω του. Αυτό πρέπει να το κάνετε για 15 λεπτά. Μετά από ένα μήνα μηνιαίας χρήσης, επιτυγχάνεται η αύξηση του πέους.

Για να απολαύσετε τη μεγαλύτερη ερωτική απόλαυση και έντονες αισθήσεις, το τζελ μπορεί να χρησιμοποιείται μισή ώρα πριν το σεξ.

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις απομιμήσεις, που είναι πολλές στην αγορά. Οι κριτικές για το Titan Gel είναι πολύ θετικές. Δεν έχουν εντοπιστεί αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό ή παρενέργειες.