Πολλές γυναίκες ονειρεύονται ένα μεγαλύτερο στήθος. Με το Bustural, όλες θα μπορούν να επιτύχουν ορατά αποτελέσματα! Μετά τη χρήση του προϊόντος, μπορείτε να περιμένετε βελτιωμένη εμφάνιση του στήθους και πρόληψη κατά της γήρανσης του δέρματος. Όλες οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Το στήθος μπορεί να μεγαλώσει κατά 2 νούμερα.

Οι κυρίες, που ονειρεύονται να δείξουν το βαθύ τους μπούστο, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν το Bustural. Κάνει το σχήμα του στήθους πιο στρογγυλό, ενώ η ελαφριά του σύνθεση παρέχει γρήγορη απορρόφηση και εξασφαλίζει την απαλότητα του δέρματος.

Πλεονεκτήματα του προϊόντος

Γυναίκες, που έχουν ήδη δοκιμάσει το προϊόν, το εγκωμιάζουν για τις ευεργετικές του ιδιότητες:

 • Αποτέλεσμα ανόρθωσης, που παραμένει για πάντα
 • Ορατό αποτέλεσμα μετά από 2 εβδομάδες χρήσης
 • Φυσική εμφάνιση του στήθους
 • Διόρθωση του σχήματος
 • Λίφτινγκ
 • Μόνο φυσικά συστατικά
 • Αποδεδειγμένα αποτελεσματικό για το 95% των χρηστών
 • Προσιτή τιμή
 • Το προϊόν πωλείται αποκλειστικά στο Διαδίκτυο και όχι σε φυσικά καταστήματα

Volufiline – το βασικό συστατικό του Bustural

Το Bustural είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο περιέχει ένα ειδικό διορθωτικό μείγμα, αποτελούμενο από εξωτικά φυτά, έλαια και διάλυμα Volufiline, που είναι επίσης φυσικό συστατικό. Οι επιστήμονες πρόσφατα ανακάλυψαν, ότι η σαρσαπογενίνη μπορεί να αυξήσει σημαντικά το μέγεθος του στήθους, μέσω της διέγερσης των λιποκυττάρων και της παραγωγής συνδετικών ιστών. Μετά από μια σειρά δοκιμών και εργαστηριακών πειραμάτων, οι επιστήμονες κατάφεραν να βελτιώσουν τη φόρμουλα και να δημιουργήσουν το συστατικό Volufiline.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, αποδείχτηκε κλινικά, ότι λίγες εβδομάδες είναι αρκετές για να μεγαλώσει η περιφέρεια του στήθους κατά 8 πόντους. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τους πάντες, ενώ το σχήμα του στήθους θα γίνει πιο ελκυστικό και όμορφο. Αυτό το προϊόν είναι μια εξαιρετική, ανώδυνη κι αναίμακτη εναλλακτική  για αύξηση του στήθους. Εφαρμόζεται τοπικά, δηλαδή στην επιφάνεια του δέρματος και μπορεί να επιδράσει μόνο στις περιοχές, που πρέπει να μεγαλώσουν.

Καμία γυναίκα δεν θα χρειάζεται να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση ή να πάρει χάπια, που μπορεί να βλάψουν το σώμα της. Η κρέμα είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση έναντι στα εμφυτεύματα στήθους, ενώ αντίθετα από αυτά, δεν κρύβει κανένα κίνδυνο για την υγεία. Μόνο με τη χρήση της κρέμας, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερο στήθος εύκολα και με ασφάλεια και να επιτύχει το επιθυμητό μέγεθος.

Άλλα συστατικά

Η κρέμα περιέχει επίσης εσπεριδοειδή συστατικά, όπως έλαιο πορτοκαλιού, που εξάγεται από τη φλούδα μέσω ψυχρής συμπίεσης. Συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, ενδυναμώνει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης. Το έλαιο σταφυλιών, πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, μπορεί να απορροφηθεί εύκολα από το δέρμα και χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση και πολυάριθμες θεραπευτικές ιδιότητες, βοηθώντας τους ιστούς να αναδομηθούν γρηγορότερα.

Πώς χρησιμοποιείται;

Κάθε γυναίκα μπορεί πλέον να τονίσει το στήθος της και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της, στην τιμή ενός φλιτζανιού καφέ την ημέρα. Τα στάδια της αύξησης του στήθους:

 • Θα πρέπει να βάζετε την κρέμα σε καθαρό δέρμα. Κάντε μασάζ στο ένα στήθος για 10-15 λεπτά, έως ότου η κρέμα απορροφηθεί τελείως.
 • Επαναλάβετε το ίδιο και με το άλλο στήθος.
 • Μετά από αυτό, το στήθος πρέπει να κάνετε μασάζ με τα δάχτυλα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Έτσι το δέρμα γίνεται σφριγηλό και απαλό.
 • Για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα, η διαδικασία θα πρέπει να επαναλαμβάνεται 2 φορές την ημέρα. Το πρόγραμμα για αύξηση στήθους διαρκεί έως και 4 εβδομάδες και τότε μπορούν να παρατηρηθούν ορατά αποτελέσματα και αλλαγές στο μέγεθος.

Αποδεδειγμένο αποτέλεσμα

Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του μικρού στήθους. Κάθε γυναίκα θέλει να είναι ελκυστική και για το λόγο αυτό, η κρέμα μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετική για κάθε μία. Η κρέμα έχει υποβληθεί σε ελέγχους και έχει δοκιμαστεί από Ειδικούς Υγείας σε 14 χώρες. Χιλιάδες γυναίκες δηλώνουν εξαιρετικά ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα της κρέμας. Το εκχύλισμα σταφυλοκερασιάς, που περιέχεται στην κρέμα, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενώ η ρίζα anemarrhena βοηθά στην εξαφάνιση των ραγάδων.