Το να παραμείνεις σέξι και να διατηρήσεις το ρομάντζο ζωντανό είναι ένστικτο για να το διατηρήσεις έτσι.

Άφησε ένα ερωτικό σημείωμα

Αν αφήσεις ένα σημείωμα στον αγαπημένο σου είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος να τον κάνεις να καταλάβει, ότι τον σκέφτεσαι. Άφησε ένα μικρό σημείωμα στον καθρέφτη του μπάνιου, το ψυγείο ή στην τσάντα του, κάτι που να γράφει κάτι γλυκό. Αυτό το απρόσμενο εύρημα όχι μόνο θα του φτιάξει τη μέρα, αλλά θα του υπενθυμίσει και πόσο τον αγαπάς.

Δείπνο-έκπληξη

Αντί να πάρεις σουβλάκια όταν γυρνάς στο σπίτι, σχεδίασε να του φτιάξεις το αγαπημένο του φαγητό. Αφιέρωσε χρόνο στην παρουσίαση και καθίστε να φάτε με σβηστή την τηλεόραση! Άναψε κεριά και βγάλε τα ωραία σου πιάτα και ένα καλό μπουκάλι κρασί. Ο χρόνος, που θα αφιερώσεις, είναι αυτό που κάνει το δείπνο ξεχωριστό.

Στείλε μια ηλεκτρονική κάρτα

Υπάρχουν πολλά σάιτ, που προσφέρουν δωρεάν ηλεκτρονικές κάρτες και το μόνο, που χρειάζεστε, είναι μερικά λεπτά για να διαλέξετε μία, να γράψετε ένα προσωπικό σημείωμα και να του την στείλετε. Θα είναι μια καλοδεχούμενη διακοπή της μέρας του στη δουλειά.

Κάν’ του μια επίδειξη μόδας για εσώρουχα

Μπορείς να το κάνεις για μια νύχτα ή για μια ολόκληρη εβδομάδα. Δοκίμασε διάφορα κομμάτια εσωρούχων και κάνε μια μικρή πασαρέλα ή ένα σέξι χορό. Συνέχισε να αλλάζεις, ενόσω θαυμάζει το σώμα σου κάθε φορά. Πριν το κάνεις αυτό, μπορείς ακόμα και να τον ενθαρρύνεις να διαλέξει τα κομμάτια με τα οποία θα ήθελε να σε δει!

Ερωτική περιπέτεια

Δοκιμάστε να βουτηχτείτε στη σοκολάτα. Κάντο ρομαντικά και σέξι, γλείφοντας τη σοκολάτα από το σώμα του. Όταν περνάς χρόνο, θαυμάζοντας το σώμα του, του δίνεις να καταλάβει, ότι νοιάζεσαι πραγματικά για αυτόν και την ευχαρίστησή του.

Μην περιμένεις

Μην περιμένεις μια ειδική περίσταση για να κάνεις κάτι ρομαντικό. Είναι σχεδόν αναμενόμενο εκείνες τις μέρες και συνεπώς χάνει λίγο από το νόημά του. Μπορείς να του κάνεις μια έκπληξη με κάτι μικρό, αλλά που εκφράζει την αγάπη σου με διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο. Οι υπενθυμίσεις των αισθημάτων σου για τον αγαπημένο σου θα εκτιμηθούν δεόντως!

Φέρε μερικούς «φίλους»

Μιλάμε για ενισχύσεις της σεξουαλικής απόλαυσης, παιχνίδια ενηλίκων ή έλαια για μασάζ. Μερικές φορές κάτι μικρό, αλλά ασυνήθιστο μέχρι τώρα, θα βάλει το απαιτούμενο αλατοπίπερο στη σεξουαλική σας ζωή. Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα εκεί έξω, ιδανικά για ζευγάρια. Δοκιμάστε ένα δαχτυλίδι στύσης με δόνηση. Θα τον βοηθήσει να διαρκέσει περισσότερο, ενώ σου χαρίζει τη μέγιστη απόλαυση.