Η ευτυχία σου είναι πολύ σημαντική, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις

Είναι συχνό φαινόμενο να πιστεύουμε, ότι μια σχέση μας κάνουμε να νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι. Δυστυχώς, η πεποίθηση αυτή προκαλεί τα άτομα να ζητάνε πολλά από μια σχέση, περιμένοντας από το ταίρι τους να δώσει περισσότερο από όσα μπορεί στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι, ότι η ευτυχία αποτελεί επιλογή και όχι κάτι, που σου δίνει το ταίρι σου μέσω δράσης. Κάνοντας πράγματα, που σε κάνουν πιο ολοκληρωμένο και γεμάτο άνθρωπο, είναι ο καλύτερος τρόπος για την πληρότητα, ενώ σου χαρίζει μια πιο πλούσια και υγιή σχέση.

Όταν ακολουθείς το πάθος σου, αυτό μαγνητίζει το άλλο σου μισό. Σε κάνει πιο ενδιαφέρουσα στα μάτια του. νιώθεις πιο ολοκληρωμένη και χαρούμενη κι αυτή τη χαρά τη μεταδίδεις και στο σπίτι σου όταν γυρνάς. Δεν αποζητάς την ολοκλήρωση από το ταίρι σου και μπορείς να του προσφέρεις περισσότερα.

Πώς να τα καταφέρεις

Θυμάσαι αυτό, που ήθελες πάντα να δοκιμάσεις; Κάντο. Βάλε στόχους με ή χωρίς το σύντροφό σου. Δούλεψε πάνω στους τομείς της ζωής σου, που σε καθυστερούν. Εξασφάλισε, ότι κάνεις προσπάθεια να ωριμάσεις. Δούλεψε πάνω στη δική σου ευτυχία και μη στηρίζεσαι στην προσδοκία, ότι κάποιος άλλος θα σε κάνει ευτυχισμένη. Μια καλή σχέση θα προσθέσει στη ζωή σου, δεν θα είναι η ζωή σου η ίδια. Αν είσαι δυστυχισμένη, μάλλον έχεις χάσει τον εαυτό σου και θα νιώσεις καλύτερα αν αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου.

Η εκτίμησή σου είναι μαγική

Οτιδήποτε κι αν κάνεις, δείξε την ευγνωμοσύνη σου και με το παραπάνω. Ό,τι δεν εκτιμάς, φθείρεται.

Αυτό σημαίνει, ότι αν θέλετε περισσότερο ρομάντζο, προσοχή ή οτιδήποτε άλλο, ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε περισσότερα είναι να δείξετε πόσο εκτιμάτε αυτά, που έχετε τώρα. Αντίθετα, αν σταματήσετε να είστε ευγνώμων, σταδιακά θα χάσετε κι αυτά, που έχετε ήδη.

Τι να κάνεις

Δοκίμασε αυτό το πείραμα. Για τις επόμενες 24 ώρες, ευχαρίστησε το ταίρι σου με ένα μεγάλο χαμόγελο για κάθε μικρό πράγμα, που κάνει για σένα. Αν δεν είστε και οι δύο πιο χαρούμενοι μέχρι αύριο, πραγματικά θα εκπλαγώ.